Je bent hier: Home Informatie Overige

Red Giants

Advertentie

Overige

Gevonden!

E-mail Afdrukken

Vrijdagavond 17 april is er een zilveren ketting gevonden in sporthal Ezinge. Ben jij je ketting kwijt? Meld je dan bij Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

 

B+O Architectuur en Interieur sponsort Red Giants

E-mail Afdrukken

B+O Architectuur en Interieur is een sponsorovereenkomst aangegaan met basketbalvereniging Red Giants. Het gerenommeerde architectenbureau, dat gehuisvest is in de Gasfabriek Meppel, heeft het jeugdteam U16 voorzien van nieuwe kleding en heeft daarnaast elk team binnen de club bidons en bidonkratten gegeven. 

Gert Klamer, voorzitter van de basketbalvereniging, is blij met de steun. “We zien graag dat onze jeugdleden met veel plezier basketballen en onder goede begeleiding hun talenten en vaardigheden kunnen ontwikkelen. De huidige coach en spelers van het U16 team laten dit elk weekend zien en we zijn dan ook erg blij dat dit team de komende drie seizoenen in nieuwe kleding de wedstrijden kan spelen.” Afgelopen seizoen zijn de teamleden in hun spel en techniek enorm gegroeid, met het kampioenschap als resultaat. Dat we nu voor de komende seizoenen nieuwe teamkleding hebben, wordt door de spelers en mijzelf dan ook zeer gewaardeerd”, aldus Gertjan Holterman, coach van het U16 team.      

Met de sponsoring van de club wil B+O Architectuur en Interieur gezond leven stimuleren maar ook jongeren de kans geven om zich te ontwikkelen. Arnoud Olie, architect en algemeen directeur van B+O Architectuur en Interieur: “Sport is enorm belangrijk voor jongeren. Ze ontdekken niet alleen waar ze goed in zijn, maar leren tevens om hard te werken om een doel te behalen. Ze leren dat de trainingen nog belangrijker zijn de wedstrijd en dat glorie slechts tijdelijk is. Deze bewustwording is essentieel.”

Laatste aanpassing ( maandag 01 september 2014 21:45 )
 

Jumbo actie afgelopen

E-mail Afdrukken

De Jumbo sponsoractie was op 19 januari afgelopen. Ruim 15 weken lang konden we muntjes sparen voor onze club. Er zijn in beide winkels in totaal ruim 239 buizen vol muntjes gespaard.

Er was in totaal voor alle meppeler verenigingen € 15.000,- beschikbaar. Hiervan is € 1173,- euro aan Red Giants uitgekeerd.
Laatste aanpassing ( vrijdag 22 februari 2013 13:26 )
 

Regioselecties

E-mail Afdrukken

Vind jij basketballen leuk? En wil je graag extra trainen om nog beter te worden ? Dan is dit je kans!
De regiotrainers nodigen je uit om in januari naar de regiotrainingen te komen voor de selectietrainingen. Daar kun je jouw kwaliteiten als basketballer laten zien. Tijdens deze trainingen wordt er door de trainers bekeken of jij in aanmerking komt om in de selectie te worden opgenomen.  

Meiden uit geboortejaar 2001:
Selectietrainingen op: zaterdag 12 januari 2013 van 09.00 uur tot 11.00 uur (onder voorbehoud)

Jongens uit geboortejaar 2001:
Selectietrainingen op: zaterdag 5 en 12 januari 2013 van 09.00 uur tot 11.00 uur

Opgeven of meer informatie? Mail naar onze Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

Laatste aanpassing ( zondag 23 december 2012 08:43 )
 

Korting bij Juwelier Jan ten Hoor

E-mail Afdrukken

Bij Juwelier Jan ten Hoor krijg je op vertoon van je seizoenskaart van Red Giants korting.

Zij geven seizoenskaarthouders van Red Giants :
10% korting op
Gouden en zilveren sieraden;
Horloges;
Klokken;
Trouwringen;
Reparaties en horlogebanden;
Uitzonderingen
Géén stempels;
M.u.v. Lopende acties.
Laatste aanpassing ( zondag 09 december 2012 09:11 )