Je bent hier: Home Informatie Overige B+O Architectuur en Interieur sponsort Red Giants

Red Giants

Advertentie

B+O Architectuur en Interieur sponsort Red Giants

E-mail Afdrukken

B+O Architectuur en Interieur is een sponsorovereenkomst aangegaan met basketbalvereniging Red Giants. Het gerenommeerde architectenbureau, dat gehuisvest is in de Gasfabriek Meppel, heeft het jeugdteam U16 voorzien van nieuwe kleding en heeft daarnaast elk team binnen de club bidons en bidonkratten gegeven. 

Gert Klamer, voorzitter van de basketbalvereniging, is blij met de steun. “We zien graag dat onze jeugdleden met veel plezier basketballen en onder goede begeleiding hun talenten en vaardigheden kunnen ontwikkelen. De huidige coach en spelers van het U16 team laten dit elk weekend zien en we zijn dan ook erg blij dat dit team de komende drie seizoenen in nieuwe kleding de wedstrijden kan spelen.” Afgelopen seizoen zijn de teamleden in hun spel en techniek enorm gegroeid, met het kampioenschap als resultaat. Dat we nu voor de komende seizoenen nieuwe teamkleding hebben, wordt door de spelers en mijzelf dan ook zeer gewaardeerd”, aldus Gertjan Holterman, coach van het U16 team.      

Met de sponsoring van de club wil B+O Architectuur en Interieur gezond leven stimuleren maar ook jongeren de kans geven om zich te ontwikkelen. Arnoud Olie, architect en algemeen directeur van B+O Architectuur en Interieur: “Sport is enorm belangrijk voor jongeren. Ze ontdekken niet alleen waar ze goed in zijn, maar leren tevens om hard te werken om een doel te behalen. Ze leren dat de trainingen nog belangrijker zijn de wedstrijd en dat glorie slechts tijdelijk is. Deze bewustwording is essentieel.”

Laatste aanpassing ( maandag 01 september 2014 21:45 )