Je bent hier: Home Informatie Heren 1

Red Giants

Advertentie

Heren 1

Clinic Jesper Jobse en Winterparty groot succes

E-mail Afdrukken

De clinic van Jesper Jobse en de winterparty in sporthal Ezinga afgelopen maandag 28 december waren een groot succes. De foto's van deze sportieve en vooral ook zeer gezellig avond zijn te vinden in het foto album. (foto's zijn gemaakt door Leo de Harder www.harderfotografie.nl)

We willen graag de sponsoren welke de prijzen voor het rad van fortuin ter beschikking hebben gesteld enorm bedanken! Juwelier Jan ten Hoor, Bakkerij Ubak, Mac Donalds, Jan Bralten, Ankie.nu, Hilmar Industries, Staat & Co, Peak, Cantorclin Schoonmaak B.V.  

Laatste aanpassing ( donderdag 31 december 2015 17:20 )
 

GEZOCHT VRIJWILLIGERS KAARTVERKOOP THUISWEDSTRIJDEN HEREN 1

E-mail Afdrukken

Voor het komend seizoen zijn we opzoek naar vrijwilligers die de kaartverkoop bij de thuiswedstrijden van Heren 1 op zich willen nemen. Er staan 11 thuiswedstrijden gepland in Sporthal Ezinge voor dit basketbalseizoen. Hoe meer vrijwilligers zich aanmelden, hoe meer er gerouleerd kan worden met de bezitting aan de "kassa". Het gaat hier om het verkopen van de kaartjes (en seizoenskaarten) aan de kassa op de zaterdagavond. De eerste wedstrijd is zaterdag 20 september a.s.! Vind je het leuk om deze vrijwilligerstaak op je te nemen? Meld je dan aan via email: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken