Je bent hier: Home Informatie Activiteiten Wel winnen, hè!

Red Giants

Advertentie

Wel winnen, hè!

E-mail Afdrukken

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een interactieve show voor alle vrijwilligers bij sportverenigingen, waarin veel voorkomende situaties op een inspirerende wijze tegen het licht worden gehouden. 

Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ op maandagavond 14 april 2014 in Theater Ogterop in Meppel!

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit!

De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). Sportbonden en NOC*NSF bieden – in samenwerking met de gemeente Meppel– de sportverenigingen in Meppel en omgeving deze voorstelling aan, waardoor een kaartje slechts € 5,- kost (normale prijs € 20,-). Klik hier voor meer informatie of om een kaartje te bestellen!

 

Laatste aanpassing ( woensdag 16 april 2014 18:54 )