Je bent hier: Home Informatie Activiteiten Spektakel gegarandeerd tijdens werkplan AllStar Gala

Red Giants

Advertentie

Spektakel gegarandeerd tijdens werkplan AllStar Gala

E-mail Afdrukken

Het publiek vermaken is het credo tijdens het WERKPLAN All Star Gala 2014 in Sporthal het Vledder. Op 24 mei 2014 gaan om 14:00 uur de deuren open van Sporthal het Vledder wat voor deze hal het laatste actieve basketball evenement zal zijn.

Maar liefst 48 van de beste spelers uit de twee hoogste amateurdivisies spelen in de all star wedstrijden van de eerste divisie en de promotie divisie en zullen het publiek laten zien wat het basketball zo mooi maakt als kijksport. Daarnaast zullen de beste schutters uit beide competities strijden voor de titel beste driepuntschutter van het voorbije seizoen en zullen ook de beste dunkers tegen elkaar gaan uitmaken wie zich de beste dunker van het voorbije seizoen mag noemen!

Een gala zonder entertainment is geen gala en dus zal het publiek geen seconde verveeld worden. Diverse artiesten zullen optreden, mascottes zullen het publiek vermaken, spellen met publiek voor mooie prijzen en de nodige danspassen zullen op het veld worden uitgevoerd. Vermaak voor het hele gezin, voor jong en oud!

Het Gala wordt afgesloten met een feest in de kantine waar men nog lang na zal praten over de fantastische dunks, passes, block shots en scores.....

Voor info over deelnemers en aanvangstijden zie website:  www.allstargalameppel.nl of bezoek onze facebook pagina werkplanallstargalameppel.

Tot de 24ste!!!!

Laatste aanpassing ( woensdag 04 juni 2014 18:26 )