Je bent hier: Home Informatie Activiteiten Terugblik op All Star Gala

Red Giants

Advertentie

Terugblik op All Star Gala

E-mail Afdrukken

Het All Star Gala was organisatorisch een groot succes. De onderdelen die georganiseerd werden zijn zonder problemen verlopen en met twee spektaculaire wedstrijden die gespeeld werden door de eerste divisie en promotie divisie sterren was de organisatie dan ook erg te vreden.
Bij het driepuntsschieten was het de eerste divisie die de overhand had in het winnen van de gespeelde rondes, uiteindelijk won eerstedivisionist speler van BVG Groningen Rik Smits de troffee.
Het slotstuk van het Gala was het dunken en dat was zeer spectaculair en favoriet Vincent van Sliedrecht stelde daarin niemand teleur. Van Sliedrecht werd onlangs nog derde op het Europees kampioenschap dunken en liet in het Vledder zien waarom. Vooral de laatste dunk was er een van hoog nivo en hij ging er dan ook verdiend met de dunktroffee terug naar Rotterdam.

Rotterdam was goed vertegenwoordigd in het prijzencircus in het Vledder. MVP van het seizoen was de litouwer Vaidas Tamaskausas van Rotterdam Basketball en coach van het jaar was Armand Salomon eveneens van Rotterdam Basketball. Salomons heeft overigens promotie gemaakt en gaat volgend seizoen het eredivisie van Rotterdam coachen en trainen.

Het is jammer dat het Gala niet druk bezocht is, waarom veel bezoekers het Gala links lieten liggen is overigens niet echt duidelijk. Het feestje nadien was wederom gezellig en met een live optreden van mede organisator Edwin "Peter Maffay" Reijenga in de kantine werd het All-Star Gala geslaagd afgesloten.