Je bent hier: Home Informatie Activiteiten RED GIANTS GEEFT EEN CLINIC AAN OOSTERBOERSCHOOL EN DE TOLTER IN EZINGE

Red Giants

Advertentie

RED GIANTS GEEFT EEN CLINIC AAN OOSTERBOERSCHOOL EN DE TOLTER IN EZINGE

E-mail Afdrukken

Bas Rozendaal en David Svaikovski geven zaterdag 10 december, in de trainingshal in Ezinge, voorafgaand aan de wedstrijd van heren 1 tegen BVG Groningen, een clinic aan de Oosterboerschool en de Tolter.

Bas die 3x3 international is en met zijn 2,12 meter “the Mountain” wordt genoemd is de center van Red Giants en heeft in Amerika gespeeld en bij Groningen en Leeuwarden in de eredivisie. Bas zal na januari overigens nog bekender zijn, als hij op de publieke omroep bij ZAPP Sports, zijn opwachting heeft gemaakt. Naast Bas zal David Svaikovski als tweede speler de clinic in goede banen leiden, David komt uit Litouwen en spreekt geen Nederlands, de kinderen zullen dus hun beste Engelse beentje voor moeten zetten.

David is dit seizoen nieuw bij Red Giants en speelde voorheen in Litouwen op hetzelfde niveau. Waar Bas met zijn 2,12 meter bij de lange mannen hoort, is David met zijn 1,90 meter een stukje kleiner. Beide heren zullen er ongetwijfeld een mooie clinic van maken en de kinderen laten zien wat voor mooie sport basketball is.

Aansluitend zijn de deelnemende kinderen uitgenodigd om samen met hun ouders de wedstrijd van Red Giants tegen BVG bij te wonen in de topsporthal Ezinge. (naast de trainingshal in hetzelfde gebouw)

De clinic begint om 18:00 uur aansluitend gevolgd door de wedstrijd om 20:00 uur.