Je bent hier: Home Informatie Activiteiten Succesvolle clinic Red Giants voor leerlingen de Tolter

Red Giants

Advertentie

Succesvolle clinic Red Giants voor leerlingen de Tolter

E-mail Afdrukken

Op zaterdagavond hebben de leerlingen van OBS de Tolter en een paar leerlingen van het Stadskwartier een fantastische basketball clinic gehad van twee toppers uit heren 1, Bas en David. De kinderen waren erg onder de indruk van de 2,12 lange Bas en de alleen engels sprekende David.

Na een inleidend reactiespel moesten de kinderen aan de bak met verschillende estafettevormen zoals achterwaarts dribbelen,  op handen en voeten lopen en bal tussen de benen. Eén van de leukste onderdelen was het bowlen. Bas en David rolden de bal naar elkaar tussen de benen door van de kinderen, deze mochten niet met de benen tegen de bal komen anders was je af. Als laatste spel was het koningsbal spel, een spel van passen en samenwerken en tenslotte moest je daar een yell bij bedenken. 

Na de clinic kregen de kinderen een certificaat en gingen ze de grote wedstrijd bekijken waar ze Bas, David en de andere Giants fanatiek hebben aangemoedigd!

Vlak voor de wedstrijd werd heren 1 speler Wessel de Vries verrast door een aantal leerlingen van het Greijdanus Collega. Kort geleden heeft Wessel daar een clinic gegeven en de leerlingen en begeleiders waren hier zo enthousiast over dat ze Wessel wilde bedanken, hij kreeg van hen een mooie basketball overhandigd.

Laatste aanpassing ( zondag 11 december 2016 21:26 )