Je bent hier: Home Informatie Activiteiten Red Giants U16 goes to Bosnia - ACTIES!

Red Giants

Advertentie

Red Giants U16 goes to Bosnia - ACTIES!

E-mail Afdrukken

Donderdagavond 15 december om 21.00 uur, speelt Heren 1 in de bekercompetitie tegen Landstede!

Tijdens deze wedstrijd, zal de verloting worden verzorgd, door de jongens en meiden van Red Giants U16. Zij gaan april volgend jaar naar Bosnie en zullen daar hun steentje bijdragen aan o.a het opknappen van een kinderdagverblijf en hier is geld voor nodig!

De opbrengst van de lootjes, die voor en tijdens de wedstrijd verkocht worden door de jeugd, gaat volledig naar het goede doel.

Ditmaal zijn er zeer exclusieve prijzen ter beschikking gesteld door sponsoren van Red Giants zoals onder meer een Bon van € 50,- van Vriend Sport & Fashion, Hoofdsponsor Juwelier Jan ten Hoor stelt 5 waardebonnen van € 20,- ter beschikking en Stads café Oasis heeft 3 bonnen van € 20 geschonken voor de verloting. Daarnaast zijn er nog een aantal gave shirts van Red Giants te verkrijgen en nog meer mooie prijzen!

Na de wedstrijd zal in de kantine, de gesigneerde schoen van basketballegende Rik Smits, worden geveild. Deze wordt donderdag persoonlijk door de vader van Rik, naar Meppel gebracht en in de sporthal overhandigd aan de meiden en jongens.

Op dit moment wordt via facebook al aardig geboden op dit unieke veilingstuk, waarvan het gehele bedrag ook bestemd is voor het goede doel.

Op zaterdag 17 december a.s. staan de jongeren op de kerstmarkt in de stad. Een van de Red Giants sponsoren, Sjouke Koopmans van Herenmode Piet Koopmans, stelt een kraam voor zijn winkel ter beschikking, waarbij de jongens en meiden zullen proberen zoveel mogelijk lekkers aan de man te brengen.

Kom dus allen naar de kraam aan het begin van de Woldstraat en geniet van al het lekkers wat te koop is, van warme chocolademelk en kerststol tot zelfgemaakte Antilliaanse hapjes en appeltaart. Alles 1 euro en opbrengst van deze actie gaat ook wederom volledig naar het goede doel!