Je bent hier: Home Informatie Activiteiten David Cup Junior Scholenbasketbaltoernooi

Red Giants

Advertentie

David Cup Junior Scholenbasketbaltoernooi

E-mail Afdrukken

Woensdag 4 januari a.s. is het weer zover, de basisscholen uit Meppel zullen in de David Cup Junior basketbaltoernooi, met elkaar de strijd aangaan. Enige competitie tussen de scholen onderling is leuk, maar doel van de dag is vooral lekker met elkaar plezier en lol maken en kennismaken met basketballen. Red Giants organiseert dit toernooi dit jaar voor de 7e keer en gelukkig is er dit jaar weer veel animo onder de basisschoolscholieren om mee te doen.

Het toernooi gaat woensdag om 09.30 uur van start in Top sporthal Ezinge. Als eerste zijn de groepen 4 t/m 6 aan de beurt. Zij starten met een oefen/circuitprogramma waarna de 3 x 3 wedstrijden van start gaan. Rond 12.30 uur is bekend welke groep, van welke basisschool, met de titel naar huis gaat.

In de middag is het de beurt aan de oudere basisschoolkids van groep 7 & 8 en bij hem zal rond 16.00 uur de winnaar bekend zijn.

Red Giants heeft een groot aantal van haar vrijwilligers en jeugdleden bereid gevonden ervoor te zorgen dat het een leuke, sportieve  dag wordt.

Vanzelfsprekend hopen wij op veel ouders, broers/zussen, opa’s en oma’s op de tribunes om de kinderen aan te moedigen!