Je bent hier: Home Informatie Activiteiten Klaverblad Verzekeringen nieuwe hoofdsponsor van basketbalvereniging Red Giants

Red Giants

Advertentie

Klaverblad Verzekeringen nieuwe hoofdsponsor van basketbalvereniging Red Giants

E-mail Afdrukken

Meppel, 3 september 2017.

Red Giants en Klaverblad Verzekeringen hebben een vierjarige sponsorovereenkomst gesloten.

Zaterdag 2 september, tijdens de Klaverblad David Cup  heeft Angela van Dalen van Klaverblad verzekeringen een handtekening gezet onder een vier-jarig contract.

Begin van dit jaar deed de marketing afdeling van Klaverblad een ludieke oproep: “Sponsor zoekt vereniging”. Hierop zijn, zoals verwacht, honderden reacties gekomen, waaronder een reactie van Red Giants. Wij zijn dan ook verheugd om bekend te mogen maken dat Klaverblad Verzekeringen er voor heeft gekozen een samenwerking met Red Giants aan te gaan. Klaverblad Verzekeringen wordt shirtsponsor van de gehele vereniging wat een geweldig impuls betekend voor de club. Daarnaast “adopteert” Klaverblad Verzekeringen zowel de David Cup, het jaarlijks basketbaltoernooi in september alsmede de David Cup junior, het scholenbasketbaltoernooi in december.

Klaverblad steunt de club niet alleen financieel, maar ook door middel van het beschikbaar stellen van ondersteunende materialen. Daarnaast zullen zij alle leden van de vereniging voorzien van een mooi jack!

Klaverblad Verzekeringen en Red Giants hebben een overeenkomst voor vier jaar getekend met de intentie dit vierjaarlijks te verlengen met eenzelfde periode.

Met uitzondering van Heren 1,  gesponsord door KFFA  Financieel en Fiscaal Advies  (waar Klaverblad Verzekeringen op de achterzijde wordt gedrukt) en U22 (waar een doorlopende sponsordeal voor is afgesproken) zal Klaverblad Verzekeringen vanaf seizoen 2017-2018 op alle wedstrijdshirts van Red Giants staan.

Met deze financiële impuls is de vereniging in staan om de vele doelstellingen, welke zijn opgetekend in het beleidsplan, te realiseren. De club is Klaverblad Verzekeringen dan ook zeer erkentelijk voor de steun.

Klaverblad Verzekeringen vaart al sinds 1850 zijn eigen koers en bieden “gewoon goede verzekeringen”. Voor meer informatie of het oversluiten van je polis kijk vooral op www.klaverblad.nl