Je bent hier: Home Informatie Formulieren

Red Giants

Advertentie

Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap.

Volgens de statuten en het huishoudelijk reglement moet een lid van onze vereniging een wijziging of opzegging van zijn/haar lidmaatschap vóór 1 mei schriftelijk kenbaar maken. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van het hieronder genoemde formulier "Opzeggen of wijzigen lidmaatschap ".  Na invullen en ondertekenen dient men dit formulier digitaal op te slaan en samen met een pasfoto te versturen naar de ledenadministratie: aan Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

 LET OP:           Leden die na 1 mei hun lidmaatschap opzeggen, moeten statutair , nog één jaar doorbetalen (dus tot het eind van het nieuwe seizoen!).

Formulieren en Financiële informatie:

Onderstaand kunt u alle belangrijke formulieren vinden, zowel voor huidige als toekomstige leden.

Klik op de link en het formulier wordt in een nieuw venster getoond.

  1. Financiële_Informatie voor het seizoen 2019 - 2020
  2. Aanmeldingsformulier
  3. Opzeggen of wijzigen lidmaatschap
  4. Schuld Vrij Verklaring (Red Giants)

  

Sportkansen voor kansarme kinderen

Ook Red Giants vind dat alle kinderen moeten kunnen sporten. Daarom verwijzen wij graag naar het Jeugd Sport Fonds voor diegenen voor wie de contributie en aanschaf van materiaal een drempel is om te sporten.

Kinderen in de leeftijd tot 18 jaar, waarvan de ouders weinig geld hebben, kunnen via hun contactpersoon bij de gemeente bij JeugdSportFonds een aanvraag doen voor een financiële bijdage. Denk hierbij aan gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten, een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Het laatste kan per gemeente verschillen. Alle kinderen uit het gezin komen in aanmerking.

Ga naar deze link: JeugdSporfonds.nl voor meer informatie, of vraag de penningmeester ernaar.

Voor verdere contactadressen van het JeugdSportfonds, kiest u bovenaan in de getoonde pagina (waar landelijk staat) de locatie die het beste bij uw woonplaats past, bijvoorbeeld Drenthe (als u in de provincie Drenthe woont).