Je bent hier: Home Informatie Medisch

Red Giants

Advertentie

Fysiotherapie PMC Meppel

E-mail Afdrukken

Red Giants en PMC Meppel hebben reeds een aantal jaar een nauwe samenwerking op het gebied van blessurebehandeling en medische begeleiding.Door deze samenwerking kunnen sporters van Red Giants (en hun gezinsleden) bij (dreigende) blessures en/of fysieke ongemakken zich melden bij PMC Meppel voor advies, onderzoek en behandeling. Dit natuurlijk allemaal op vrijwillige basis.

PMC Meppel biedt ondermeer:
- Fysiotherapie,
- Sportfysiotherapie
- Manueeltherapie
- Sportbegeleiding, revalidatie en hersteltraining.
- Podotherapie / Voedingsbegeleiding / diëtetiek / haptonomie
Daarnaast biedt het centrum nog een aantal diensten aan op het gebied van beweegprogramma’s (diabetes / obesitas of overgewicht / COPD / hartfalen / reuma en arthrosis) en fitkids (trainingsprogramma voor kinderen met een chronische aandoening).
 
Steunpunt Topsport
Paramedisch Centrum Meppel is sinds 2012 ook onderdeel van het Topsport Steunpunt Noord. Dit maakt de begeleiding voor aanstormende talenten en topsporters completer en zo wordt er een professioneel sportklimaat voor de sporter ontwikkeld. Meer informatie hierover vind je op de site van PMC.
 
Blessure? Meld je dan aan!
Als je een blessure hebt opgelopen en je wilt zeker weten dat er niet iets ernstigs achter zit, dan kun je van maandag t/m vrijdag op de praktijk van PMC Meppel terecht voor advies en/of behandeling.
 
Kosten / Vergoeding
Aan het advies over een blessure op de club zijn geen kosten verbonden. Dit wordt door Red Giants/PMC aan alle leden van Red Giants als service aangeboden.
Daarnaast kunnen alle kosten voor behandeling door de fysiotherapeut worden vergoed door de zorgverzekering van de sporter (of het gezinslid). Dit is afhankelijk van de aanvullende verzekering. Klik hier voor een nadere informatie. Informatie over het eigen risico is hier te vinden.
 
Meer informatie?
Kijk op de website: www.pmcnederland.nl | bel met ons secretariaat 0522-247114 |
stuur een mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
 
Direct een afspraak maken?
Wilt u direct een afspraak maken, belt u dan met 0522-247114.
Laatste aanpassing ( woensdag 27 november 2013 12:18 )