Je bent hier: Home Informatie Nieuws-archief

Red Giants

Advertentie

Versterking voor Heren 1

E-mail Afdrukken

Bij heren 1 zijn we achter de schermen druk bezig met het formeren van het team dat volgend seizoen in de nieuwe hal Red Giants zal gaan vertegenwoordigen. Er doen al vele geruchten de ronde en veel van deze zijn ook zeker waar, maar zolang spelers niet definitief hun ja woord geven is het altijd nog maar afwachten of hij komt spelen. Een van deze spelers die wel zijn ja woord heeft gegeven is de eerste aanwinst van Red Giants, Jesper Jobse, geboren in Vlissingen in 1984 en voorheen spelend voor Landstede Basketball in de jeugd en eredivisie en voorgaande drie seizoen bij Orcas Urk waarmee hij twee keer kampioen werd. Met hem hebben we een absolute topper in huis gehaald en zal het de deuren openen voor een mooi seizoen in de promotiedivisie.

Zoals elk seizoen zullen er ook spelers afvallen, stoppen of een stapje terug doen. Rivallo Putuhena doet een stapje terug en Rolf van Willigenburg heeft Red Giants verlaten vanwege studie in Utrecht. Verder zijn er een aantal spelers twijfelachtig en zal daar in de loop van de komende weken meer duidelijkheid over bestaan.

Volgend seizoen zal er ook meer met de jeugd van Red Giants gespeeld worden, iets wat belangrijk is voor hun ontwikkeling en om de Meppeler talenten op nivo te krijgen zodat ze volwaardig kunnen gaan meespelen op het landelijk nivo. Het ziet er naar uit dat we volgend seizoen een eerste team krijgen die het stempel kampioenskandidaat gaat krijgen en we een mooi seizoen tegemoet gaan.

 

Laatste aanpassing ( woensdag 11 juni 2014 19:13 )