Je bent hier: Home Informatie Nieuws-archief

Red Giants

Advertentie

Promotiedivisie All Star Gala 2016

E-mail Afdrukken

Zaterdag 21 mei staat de Ezinge topsporthal in het teken van een basketball feest, het promotie divisie all-star gala wordt dan gehouden. Met en programma dat start om 16:00 uur en eindigt in de late uurtjes zal het publiek non stop vermaakt worden met basketball en veel entertainment.

Het programma start met een unieke wedstrijd om 16:00 uur, de wedstrijd tussen oud Donar en oud Red Giants zal bij veel supporters en basketball liefhebbers herinneringen ophalen aan decennia terug toen er in sporthal het Vledder heroïsche wedstrijden werden gespeeld tussen de twee rivalen uit Groningen en Meppel. Veel spelers uit deze tijd zullen de schoenen weer uit de wilgen halen om nog een keer aan te trekken om het tegen elkaar op te nemen. Zo komen voor oud Donar een aantal mooie namen naar Meppel, onder anderen de huidige coach van het eredivisie team uit Amsterdam Patrick Faydherbe, Rik Cremer, Hein Gerd Triemstra, Peter Koning en Jake Nealy. En voor oud Red Giants zullen onder andere Jeroen Talens, Lamont Randolph, Edwin Luyckx, Eric Gunnink, Henk haze, Casper wit, Rene van Zomeren, Peter van Noord, Newton Vallies en Robert Miles uitkomen.

Kortom, twee selecties vol nostalgie en wie wil deze helden uit het verleden nu niet nog eens zien!

Rond 18:45 uur zullen de beste schutters uit de promotiedivisie onderling gaan uitmaken wie zichzelf de beste schutter van het afgelopen seizoen mag noemen. In een threepoint shoot-out zullen de deelnemers een minuut lang driepunters gaan schieten tegen elkaar en zal er uiteindelijk in een finale beslist worden wie de topschutter wordt van het gala en naar huis gaat met de bokaal.

Rond 20:00 uur zullen de beste spelers uit de promotiedivsie zich opmaken om een gala voorstelling te geven aan het publiek. De spelers zijn gekozen door alle coaches en aanvoerders uit de competitie doormiddel van een stemming. In een wedstrijd waarin alle mooie aspecten van het basketball aan bod zullen komen zullen de all-stars zichzelf van hun beste kant laten zien en met dunks en mooie passes het publiek willen vermaken. De beste speler van deze wedstrijd zal verkozen worden tot All Star MVP en

Na de All-Star wedstrijd zal de dunkcontest worden gehouden, het onderdeel waarin de deelnemers die het betere trapezewerk van het basketball beheersen het tegen elkaar zullen opnemen in een dunk wedstrijd.

Tijdens het gala zullen ook de seizoen prijzen uitgereikt worden aan de beste speler van het seizoen en de beste coach van het seizoen, maar zal het publiek ook vermaakt worden met onder andere een unieke vogelshow in de hal een optreden van een luchtgitarist en muziek.

Afsluitend zal er een spectaculaire veiling gehouden worden in de kantine waar men kan bieden op unieke gesigneerde items uit diverse sporten waaronder een gesigneerd gedragen shirt van Rik Smits. Maar ook vakanties, waaronder een vakantie naar Kroatië, weekendjes weg, activiteiten maar ook  gesigneerde artikelen van diverse artiesten en andere memorabilia. Kijkt u op de facebookpagina van het All-Star Gala wat er zoal geveild gaat worden zaterdag.

De opbrengst komt in zijn geheel te goed aan “ballen in Bosnië”, een organisatie die zich onder andere inzet om de arme kinderen in Bosnië de gelegenheid te geven om te kunnen sporten, maar ook in het verleden kinderopvang al heeft voorzien van bedden en speelgoed.

Kortom, zaterdag aanstaande is een must voor de sportliefhebber om de Ezinge topsporthal te bezoeken en misschien gaat u wel naar huis met een uniek item van de veiling. De zaal is open om 15:00 uur.

Laatste aanpassing ( maandag 30 mei 2016 06:14 )