Je bent hier: Home Informatie Verenigingsmededelingen BT2 interne cursus bij Red Giants

Red Giants

Advertentie

BT2 interne cursus bij Red Giants

E-mail Afdrukken

Sinds december jl., is Red Giants gestart met een interne basketball cursus op niveau 2. Alle cursisten zijn van Red Giants en een is oud speler van Red Giants maar nu jeugdspeler bij Landstede. We hebben een aantal workshops die op verschillende dagen door basketball deskundigen worden gegeven. Red Giants heeft bekwamen mensen die dat kunnen denk maar aan Rein van der Kamp, Patrick Koning, Edwin Reijenga ect.

Wij zijn in december gestart en zijn nu halverwege. De assistent trainers / coaches maken opdrachten en zij worden begeleid door de ervarenpraktijkbegeleiders zoals o.a. Herman Docter. De kracht van deze cursus is dat de deelnemers in april allemaal examen kunnen aanvragen en op deze wijze heeft Red Giants er weer voldoende geschoolde, deskundige trainers en coaches erbij!

Op zaterdag 19 februari heeft Rein een workshop "fundamentals" gegeven. De groep, gekscherend "het lijdend voorwerp" genoemd, ging enthousiast mee in de verschillende technische onderdelen en met leuke didactische spel- en oefenvormen kregen de cursisten de materie aangereikt. Kleine discussies, interactief de aangeboden stof beleven werkte inspirerend.

Rein en de groep U 16 bedankt! De TC wenst alle cursisten veel succes!

Laatste aanpassing ( maandag 07 maart 2016 19:44 )