Je bent hier: Home Informatie Verenigingsmededelingen Red Giants heeft nieuw bestuur gekozen

Red Giants

Advertentie

Red Giants heeft nieuw bestuur gekozen

E-mail Afdrukken

Tijdens de algemene ledenvergadering woensdagavond hebben de leden hun stem uitgebracht en een nieuw bestuur gekozen.

Na een tijd van veel onrust binnen de vereniging, waarin het voltallige bestuur heeft besloten af te treden, moet de vereniging nu weer in rustiger vaarwater komen.

Het nieuwe bestuur geeft aan “het oud zeer” uit het verleden achter zich te willen laten en blanco aan hun taken te beginnen. Het belangrijkste  is dat er mensen in beweging worden gebracht en de vereniging weer gaat groeien. In het nieuwe bestuur ziet er als volgt uit:

Voorzitter:  Edwin Luyckx. Edwin is al jaren een boegbeeld van de club. Heeft een r ijk basketbalverleden als topsporter. Hij speelde onder meer voor Den Helder, Computerij Meppel, NUVA Drenthe en BS Weert  in de eredivisie. Daarna heeft hij onze club nog prachtige jaren gegeven als actief speler in de promotiedivisie  Daarnaast heeft hij ervaring als trainer/bestuurslid binnen de club. Samen met wat andere enthousiastelingen had hij jaren geleden al een visie, een droom zoals u wilt, om van onze club iets fantastisch te maken. Nu krijgt hij deze kans.

Penningmeester: Eva Wagterveld-Bos. Eva, niet gehinderd door enige kennis van het door ons zo geliefde spel, heeft een schat aan ervaring en kennis op gebied van financiën. Tevens is zij, samen met haar man en zakenpartner Ronald, sinds enige tijd sponsor van onze club. Het feit dat Eva een vrouw is werkt haar voordeel. De commissie, aangesteld om een nieuw bestuur te zoeken, wilde voor de balans graag een vrouw in het bestuur. Maar het  zijn natuurlijk haar kwaliteiten die de doorslag hebben gegeven. Eva zal de boekhouding van onze club oppakken, moderniseren en automatiseren. Hier hebben wij alle vertrouwen in. 

Secretaris: Reuf Azdahic. Reuf is al jaren actief spelend lid en initiator van diverse goede doelen namens de club.  Reuf, in het dagelijks leven teamleider bij Post.nl, is een ware bruggenbouwer, geliefd bij alle leden en bovendien zeer actief en punctueel. Kenmerken die wij zeer goed kunnen gebruiken.

Hoofd technische zaken: Rein van der Kamp. Rein, de beste basketballer die Meppel ooit heeft voortgebracht. Is oud-international, oud-eredivisiespeler en bovenal gedreven Red Giant die onderdeel was van de gouden kampioensploeg van vorig jaar. Daarnaast heeft Rein het allerhoogste trainersdiploma en neemt dus een schat aan kennis en ervaring mee. Rein kan als geen andere het niveau van trainers opkrikken. Daarnaast is Rein een voorbeeld voor de jeugd.

We kijken vooruit en vertrouwen er op dat Red Giants weer een bloeiende gezellige vereniging wordt.