Je bent hier: Home Informatie Verenigingsmededelingen Ontwikkelingen Red Giants

Red Giants

Advertentie

Ontwikkelingen Red Giants

E-mail Afdrukken

Beste leden, vrijwilligers en vrienden van Red Giants

De afgelopen periode is er veel gebeurd binnen Red Giants.  Het afgelopen seizoen zijn we o.a. kampioen geworden met ons Heren 1 team in de promotiedivisie wat een geweldige prestatie was, maar  hebben we ook helaas te maken gehad met veel opzeggingen binnen de vereniging.

Ook op bestuurlijk niveau zijn er de afgelopen maanden de nodige strubbelingen geweest en is er inmiddels op de Algemene Ledenvergadering van 7 december een nieuw bestuur gekozen.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Eva Wagterveld (penningmeester), Reuf Azdahic (secretaris), Rein v.d. Kamp (technische zaken) en Edwin Luyckx (voorzitter).  De afgelopen weken zijn wij met veel enthousiasme aan de slag gegaan en is het wat ons betreft vooruit kijken. Met veel inzet werken wij aan de toekomst van Red Giants om er weer een dynamische vereniging van te maken waar iedereen zich thuis voelt waar bovendien vele activiteiten plaats vinden.

Een prachtig voorbeeld hiervan is hoe de jongens en meiden van ons U 16 (en natuurlijk ook de ouders) zich inzitten met allerlei acties om straks met zijn allen deel te kunnen nemen aan een toernooi in Bosnië en zich daarnaast  ook nog voor het goede doel “Ballen in Bosnië” inzetten.

Als nieuw bestuur kunnen wij het natuurlijk niet alleen. Dus een ieder die ons wil helpen, graag en laat het ons weten !!! Ook jullie input kunnen wij gebruiken om van  Red Giants  de leukste en gezelligste club  van Meppel en omstreken te maken.

Als nieuw bestuur hopen wij dat iedereen fijne kerstdagen heeft gehad en willen wij iedereen een gelukkig, gezond en natuurlijk vooral sportief 2017 toewensen.

Edwin Luyckx

Voorzitter Red Giants