Je bent hier: Home Teams Heren 1 Mededelingen Bos + Wagterveld nieuwe bordsponsor Red Giants

Red Giants

Advertentie

Bos + Wagterveld nieuwe bordsponsor Red Giants

E-mail Afdrukken

Tot ons grote genoegen kunnen wij nog een bordsponsor toevoegen aan onze lijst met sponsoren, wat deze zomer erg vruchtbaar maakt, tot nu toe!  

Bos  + Wagterveld is vanaf komend seizoen een nieuwe sponsor. Bos + Wagterveld is een jonge organisatie op het gebied van administratie en fiscale dienstverlening. Eigenaars en tevens man en vrouw Ronald Bos en Eva Wagterveld-Bos hebben een duidelijke visie op dit gebied:  

Administratieve en fiscale dienstverlening was lange tijd eenrichtingsverkeer vanuit ivoren torens en dure panden. Maar dat is nu echt verleden tijd. Wij doen het anders en draaien het speelveld om. Wij willen met ondernemers de discussie aan. “Waar zie jij het nut en wat kunnen wij doen om dat passend in te vullen? Dát moet de discussie zijn. We willen samen op zoek naar kansen om jouw onderneming beter te laten renderen. Niet door visieloos achterom te kijken, maar door vooruit te denken en samen met jou stappen te zetten.” Dát is onze belofte aan jou. Wij zijn Bos+Wagterveld en we zijn Rijk in Support” 

Voor meer informatie, kijkt u gerust op de website: www.boswagterveld.nl 

Wij danken Ronald en Eva voor hun steun aan onze mooie club en zien er naar uit samen met hen onze club te steunen tijdens de thuiswedstrijden dit seizoen.  

 

 

 

Laatste aanpassing ( maandag 08 augustus 2016 17:50 )