Je bent hier: Home Teams Heren 1 Mededelingen Toyota van der Linde auto sponsor Red Giants

Red Giants

Advertentie

Toyota van der Linde auto sponsor Red Giants

E-mail Afdrukken

Red Giants en Toyota van der Linde hebben overeenstemming bereikt tot een prachtige samenwerking. Eigenaar Marc-Jan van der Linde stelt voor de spelers uit Groningen voor de rest van het seizoen een Toyota Yaris beschikbaar.

Toyota van der Linde, vooral bekend als sponsor van onze buren korfbalvereniging  DOS’46 uit Nijeveen,  is een nieuwe sponsor voor ons. En we zijn hier natuurlijk geweldig blij mee.

Niet alleen lossen we zo een probleem op voor een deel van onze selectie, maar breiden we onze lijst sponsoren uit met een prachtig familiebedrijf.

 

 

Familiebedrijf

Van der Linde Meppel is dé Toyota-dealer van Meppel en omstreken. De oorsprong van het familiebedrijf ligt in het nabijgelegen Kolderveen, waar Machiel van der Linde in 1967 begon met het verkopen van auto’s. Vijf jaar later werd hij Toyota-dealer en sindsdien zijn Toyota en Van der Linde onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds 2000 zijn ze gesitueerd op bedrijventerrein Blankenstein in Meppel, waar inmiddels de derde generatie Van der Linde aan het roer is. Deskundigheid en betrokkenheid staan bij Van der Linde Meppel hoog in het vaandel. Met de verkoop- en klanttevredenheidscijfers behoren ze al jarenlang tot de top van Nederlandse Toyota-dealers. Al verschillende keren zijn ze uitgeroepen tot Toyota-dealer met de beste service, iets waar ze terecht  erg trots op zijn.

 

Laatste aanpassing ( maandag 13 maart 2017 15:24 )