Je bent hier: Home Teams Heren 1 Mededelingen FAMILIEDAG OP 26 MEI 2018

Red Giants

Advertentie

FAMILIEDAG OP 26 MEI 2018

E-mail Afdrukken

Beste leden van onze basketball familie,

 

Het is alweer enige tijd geleden dat er een feestelijke dag is georganiseerd vanuit de club en wij zijn van mening dat een dergelijke dag zeker bijdraagt tot meer saamhorigheid en betrokkenheid bij Red Giants.

Op zaterdag 26 mei wordt er een familiedag georganiseerd met diverse activiteiten voor jong en oud, om een dergelijke dag succesvol te maken is de medewerking nodig van alle leden, vrijwillgers en familieleden binnen de club. Zo wordt het startschot gegeven om 12:00 uur met een clinic voor alle leden van U14 en jonger, zij worden geacht een vriendje of vriendinnetje als introducee mee te nemen naar deze clinic. Op deze manier wordt de sport die uw zoon of dochter wat bekender onder de vriendjes en vriendinnetjes en wie weet vinden zo leuk dat ze een keer mee willen trainen of meteen verslaafd zijn aan basketball en volgend seizoen ook lid worden van de basketball familie.

Om 14:00 uur zal er een familie basketball toernooi worden georganiseerd, ook hier wordt elk lid geacht aan mee te doen en is het meenemen van een familielid min of meer verplicht

Laatste aanpassing ( maandag 07 mei 2018 11:12 )