Je bent hier: Home Teams Heren 1 Mededelingen TRY OUTS HEREN PROMOTIEDIVISIE EN U22 TWEEDE DIVISIE

Red Giants

Advertentie

TRY OUTS HEREN PROMOTIEDIVISIE EN U22 TWEEDE DIVISIE

E-mail Afdrukken

Voor het eerste heren team dat op promotiedivisie nivo speelt en het jongens Under22 jeugdteam dat in de tweede divisie uitkomt volgend seizoen, is Red Giants op zoek naar gemotiveerde spelers die op nivo willen basketballen bij een van de leukste clubs van Nederland.

 

HEREN PROMOTIEDIVISIE - Het heren 1 team van Red Giants heeft veel historie en kan terugkijken op een zeer mooi verleden met successen in de eredivisie en vele kampioenschappen op de diverse nivo’s en was twee seizoenen geleden nog Nederlands amateurkampioen na het winnen van de titel in de promotiedivisie. Het huidige team heeft afgelopen seizoen op 3 punten na de final four gemist nadat het gelijk eindigde met UBall uit Utrecht op de vierde plek maar op onderling resultaat de Utrechters voor moest laten gaan. Debet hieraan waren ook de vele “zware” blessures die het team voor de kiezen kreeg waardoor er vaak met te weinig spelers getraind en gespeeld kon worden. De doelstelling is dan ook onveranderd en volgend seizoen moet de final four gehaald worden.

U22 TWEEDE DIVISIE - Het Under22 team is de kraamafdeling voor het heren 1 team, een seizoen geleden is het team opgericht als talententeam om jongens op te leiden tot het spelen op landelijk nivo. Dat dit meteen zijn vruchten heeft afgeworpen mag wel duidelijk zijn en met een mix van hele jonge spelers en oudere ervaren spelers is meteen het kampioensschap behaald waardoor het promoveerd naar de tweede divisie. Geheel volgens de visie van de club want dat nivo is belangrijk voor de ontwikkeling van de spelers.

Heb jij het talent en de motivatie om voor een van deze twee teams, of misschien wel voor beide teams uit te kunnen en willen komen volgend seizoen dan zien we je graag op een van onze try-out dagen in de Ezinge topsporthal in Meppel.

Maandag              14 mei 2018 – 20:30 uur

Donderdag           24 mei 2018 – 20:30 uur

Maandag              28 mei 2018 – 20:30 uur

 

Voor het aanmelden en meer info kun je mailen naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of naar de trainer/coach van heren 1 Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken