Je bent hier: Home Teams Heren 1 Mededelingen RESTEREND PROGRAMMA RED GIANTS

Red Giants

Advertentie

RESTEREND PROGRAMMA RED GIANTS

E-mail Afdrukken

NOG 6 WEDSTRIJDEN VOOR RED GIANTS

Red Giants staat op plek 7 in de promotiedivisie, 8 punten achter de nummer 4 en 8 punten voor op de nummer 10. Met nog 12 punten te verdelen is het nog spelen om zo hoog mogelijk te eindigen, het zal de final four niet meer halen en het zal ook niet meer degraderen.

Zoals bekend gaat de club de richting kiezen van de eigen jeugd en dat is iets wat binnen alle gelederen toegejuicht wordt.

Voordat we weer met eigen jeugd gaan proberen de promotiedivisie terug te heroveren hebben we nog 3 leuke thuiswedstrijden op het programma staan op het hoogste amateurnivo.

16 maart komt Zeemacht uit Den Helder op bezoek, een club met historie en waar oud Red Giants coach Jan Eggens nog hoofdcoach is geweest en oud speler Edwin Luyckx ook nog gespeeld. Momenteel staan we in evenwicht met Zeemacht, met evenveel punten uit evenveel wedstrijden, in Den Helder pakte Red Giants de punten en zal dat thuis ook willen doen.

30 maart komt oud hoofdcoach Anne van Dijk met zijn BVG Groningen op bezoek in Meppel, hij is naast hoofdcoach van BVG Groningen ook assistent coach bij Aris Leeuwarden. BVG draait niet echt lekker in de promotiedivisie, heeft ook een jong team met wat ervaren spelers erbij. Onder andere Anne zijn beide zoons spelen bij BVG, Thijme en Thomas. In de uitwedstrijd speelde Red Giants een redelijk makkelijke wedstrijd en won het ruim.

De laatste wedstrijd van het seizoen is tegen debutant Dreamfield Dolpins uit Bemmel, de debutant gaat goed dit seizoen en weet steeds een mooie serie overwinningen neer te zetten wat ze momenteel op de tweede plek in de promotiedivisie heeft doen belanden. De final four gaan ze wel redden of ze moeten een grote inzinking krijgen en Almere, dat 8 punten achterstand heeft, de rest van de wedstrijden dit seizoen gaan winnen. De Dolphins zullen uit zijn op wraak, Red Giants wist met 7 man in Bemmel de winningstreak van Bemmel met 8 te beeindigen vlak voor kerst. En Red Giants wil natuurlijk de promotiedivisie verlaten met een overwinning en hopelijk een 5de plek op de ranglijst!

 

Laatste aanpassing ( woensdag 06 maart 2019 13:22 )