Je bent hier: Home Teams Heren 1 Wedstrijdverslagen Red Giants heeft plaatsing voor play-offs nog niet in eigen hand.

Red Giants heeft plaatsing voor play-offs nog niet in eigen hand.

CANGEROES MIST TEVEEL STERKHOUDERS DOOR BLESSURES OM HET ROTTERAM LASTIG TE MAKEN

Het was het mooiste scenario geweest, Rottterdam verliezen van de nummer twee Cangeroes en dan zou de laatste wedstrijd tegen Punch uit Delft op 12 april bij winst een play-off plaats opleveren en het seizoen in iedergeval nog twee wedstrijden verlengen. Cangeroes verloor echter in Rotterdam met duidelijke cijfers 96-76 en daarmee staan de Rotterdammers met een been in de play-offs. De resterende wedstrijden tegen Almonte thuis en Jugglers uit moeten echter nog wel gewonnen worden door de Rotterdammers. Met name de laatste op 12 april is een lastige voor elke tegenstander en deze wordt om 20:30 uur in Enschede gespeeld. Het wordt dus hoogstwaarschijnlijk nog een half uur nagelbijten na de wedstrijd tegen Punch als Red Giants van Punch wint in het eigen Vledder. Of Almonte Eindhoven moet voor een daverende verrassing zorgen volgende week in Rotterdam.

Laatste aanpassing ( zondag 06 april 2014 14:58 )