Je bent hier: Home Teams Heren 1 Wedstrijdverslagen Red Giants hard onderuit tegen de Suns

Red Giants hard onderuit tegen de Suns

Red Giants speelde afgelopen zaterdagmiddag tegen de Den Helder Suns, en waar het dacht misschien nog wel eens te kunnen verrassen kwam het bedrogen uit. De jonge ploeg van Peter van Noord speelde goed en zeer faniatiek en legde de zwakheden van de thuisclub pijnlijk bloot. Zeker in de eerste helft werd Red Giants overlopen door Den Helder, tot 15-17 ging het gelijk op en daarna vergat Red Giants te basketballen en vloog Den Helder over de thuisclub heen met als gevolg een 29-59 ruststand. Na rust speelde Red Giants een stuk beter, het liep de aanvallen beter en had veel pech met de schoten van buitenaf en de afronding onder het bord. Red Giants miste wel 5 spelers en had Dick de Weijer in de tweede helft als voorzorg op de bank gehouden. Den Helder won overtuigend met 60-106 en Red Giants moet de aankomende week nog wat scherpe randjes bijveilen om aanstaande zaterdag tegen Lokomotief in de eerste competitiewedstrijd er wel klaar voor te zijn.