Je bent hier: Home Teams Heren 1 Wedstrijdverslagen ZATERDAG a.s. 17:45 UUR KAMPIOENSWEDSTRIJD TALENTENTEAM

ZATERDAG a.s. 17:45 UUR KAMPIOENSWEDSTRIJD TALENTENTEAM

Heren 2 werd het twee weken geleden al, kampioen in hun competitie en aanstaande zaterdag kunnen de boys van coach Edwin Reijenga ook het kampioensschap binnen slepen en zo promotie naar de tweede divisie afdwingen. Reijenga coacht het talententeam van Red Giants en dat er met een mix van heel jong en wat ouderen nu voor het kampioensschap wordt gespeeld is een teken dat de spelers vooruit gaan en we op de goede weg zijn. Het zijn de jongens die in de toekomst in het eerste team moeten gaan spelen en een wedstrijd als deze als bagage menemen in hun ontwikkeling.

De laatste wedstrijd van het seizoen gaat tussen Red Giants en Ceres Emmeloord en daarbij staat Ceres op twee punten voorsprong in de ranglijst, om bij een gelijke stand het kampioensschap binnen te kunnen slepen op de “tie-breaker” moet Red Giants het verlies van de uitwedstrijd goedmaken en met minimaal 11 punten verschil winnen. Er stapt zaterdagavond een van de twee teams van het veld als kersverse kampioen!

Kom de jongens steunen in deze kampioenswedstrijd en geeft ze het extra steuntje in de rug!

De wedstrijd begint aanstaande zaterdag om 17:45 uur in de topsporthal Ezinge.