Je bent hier: Home Teams Heren 2 Mededelingen Heren 2 en U22 vollop in kampioensrace

Red Giants

Advertentie

Heren 2 en U22 vollop in kampioensrace

E-mail Afdrukken

In theorie zijn er nog 3 teams die voor het kampioensschap spelen, heren 1 die de final four nog kan halen, heren 2 en U22, het opleidingsteam van de vereniging. Alleen heren 2 en U22 heeft het wel in eigen hand, in tegenstellinig van Heren 1 die afhankelijk zijn van de concurentie.

Heren 2 zou 7 april de kampioenswedstrijd kunnen spelen in Meppel als Orca’s een dag eerder zou verliezen van Arta. Als Orca’s wint kan Red Giants het een week later in een uitwedstrijd veiligstellen, mocht Red Giants deze verliezen en Orca’s wint wel dat weekend, dan is er in Meppel een kampioenswedstrijd tussen Heren 2 en Orca’s om het kampioensschap. Orca’s moet dan wel met meer dan 11 punten winnen van Red Giants om kampioen te kunnen worden. Het onderlinge resultaat is in het voordeel van Red Giants.

U22 lijkt op een zelfde scenario af te stevenen, Red Giants is nu koploper met 2 punten voorsprong, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan de nummer twee Ceres Emmeloord. Als beide ploegen alles winnen tot aan de laatste seizoenswedstrijd zou Ceres als koploper op bezoek komen in Meppel op zaterdag 21 april en dan moet Red Giants met 10 punten verschil winnen om kampioen te worden, omdat het onderling verschil in het voordeel is van Ceres Emmeloord. In de komende weken wordt het beslist en lijkt het erop dat we in Meppel twee kampioenswedstrijden gaan krijgen!