Je bent hier: Home Teams Website

Red Giants

Advertentie

Website

RED GIANTS ZOEKT NIEUW BESTUUR, SOLLICITEER NU!

E-mail Afdrukken

Solliciteer nu!!
Red Giants zoekt een nieuw bestuur!

Meppel, 1 november

 Beste leden en andere basketballiefhebbers,


Op de ledenvergadering van afgelopen woensdag hebben de leden een speciale commissie verkozen en deze commissie mandaat gegeven om kandidaten te zoeken welke geschikt zijn om samen het nieuwe bestuur van Red Giants te vormen. Dit nieuwe bestuur kan vervolgens gaan bouwen aan de organisatie binnen het vastgestelde kader en zal derhalve de diverse commissies gaan samenstellen.


Het betreft de volgende functies:
Voorzitter, penningmeester, secretaris, hfd technische zaken en hfd wedstrijdzaken.
Wij willen een ieder in de gelegenheid stellen om te solliciteren op één of meerdere van de bovenstaande functies. Dit kunt u doen door een korte motivatie testuren naar onderstaand mailadres.
Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken t.a.v  Mw. Mr. R.R.J.A. Olie-Hallmans


De sluitingsdatum van de vacatures is 10 november aanstaande.
De commissie zal met geschikte kandidaten gesprekken inplannen.
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op in de avond van 14, 15 en 22 november.


Wij gaan ervan uit dat wij hierna kunnen komen met geschikte kandidaten, welke wij aan de leden willen presenteren tijdens de eerstvolgende algemene ledenvergadering.  
Tijdens deze vergadering kunnen de kandidaten, mits zij worden verkozen met een meerderheid van stemmen, tijdens bovenvermelde vergadering, worden benoemd.


Met vriendelijke groet,
Commissie Ad-hoc Red Giants

Laatste aanpassing ( dinsdag 01 november 2016 13:49 ) Lees meer...
 

Up-date teamzaken

E-mail Afdrukken

Op zondag 4 september zijn alle menu's vallende onder de teams vernieuwd. Zo staan inmiddels ook de definitieve wedstrijdprogramma's op deze website. Mochten jullie nog zaken zien die onjuist- en/of onvolledig zijn, mail dit dan door aan Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , dan passen wij dit aan.

 

Laatste aanpassing ( zondag 04 september 2016 23:11 )
 

Jan Bralten Sport in Stijl

E-mail Afdrukken

Al vele jaren is Jan Bralten als trouwe sponsor betrokken bij Red Giants Heren 1 en deze samenwerking is onlangs wederom voor drie seizoenen verlengd. Junior Bralten heeft naast zijn sponsoring van Heren 1 tevens aangeboden om een jeugdteam van Red Giants met teamkleding te ondersteunen. Hetgeen wij als vereniging dan ook zeer waarderen. De jeugdafdeling van Red Giants groeit flink en kan deze tenues dan ook goed gebruiken.

De huidige eigenaar, Junior Bralten, staat net als zijn vader voor sport in stijl. De sportkleding is functioneel, maar ook modieus. Prettig om in te sporten, maar ook trendy en bijdetijds. In de sportwinkel vindt je collecties van merken die functionaliteit en mode met elkaar verbinden. Het uitgangspunt is comfortabele kleding met een trendy uitstraling. En dat vind je in de winkel terug voor iedere sport.

Sinds kort heeft Jan Bralten de collectie uitgebreid met Basketball schoenen en kunnen de leden van Red Giants ook hiervoor bij hem terecht. Hetgeen wij dan ook graag onder onze leden stimuleren, zodat de verkoop succesvol verloopt en Bralten deze collectie met meer merken en modellen kan gaan uitbreiden.
Deze mooie winkel met een ruim aanbod voor vele sporten is dan ook zeker uw bezoek waard. U vindt Jan Bralten Sport in Stijl aan de Hoofdstraat 31 te Meppel en op internet via janbralten.nl.

Wij hopen dat we Jan Bralten nog vele jaren en generaties mogen koesteren als trouw sponsor en supporter van Red Giants.

Sponsorcommissie Red Giants

Laatste aanpassing ( zondag 05 januari 2014 20:31 )
 

- Advertentie - Auto Palace Meppel

E-mail Afdrukken

Ook Auto Palace Meppel sponsort Red Giants.

Al vele jaren is Auto Palace, als officiële Peugeot-dealer, gevestigd aan de Leonard Springerlaan in Meppel. Auto Palace is er trots op de beste Peugeot-deals aan te bieden op het gebied van topkwaliteit producten en service. Gespecialiseerde en allround vakmannen staan dagelijks paraat voor reparaties of verkoop van nieuwe auto’s. Auto Palace biedt ook een ruime keuze aan jonge occasions die voldoen aan het Leeuwekeur keurmerk.

Auto Palace is uw vaste adres voor Peugeot in Meppel e.o. Voor verkoop, lease, onderhoud en APK’s u kunt terecht bij Auto Palace. Dus kom snel langs voor o.a. de nieuwe Peugeot 2008, een stoere 208 of 508, Bipper, Partner, Expert of Boxer bedrijfsauto.

Auto Palace Meppel
Leonard Springerlaan 33
7941 GX Meppel
088-0035595
 

Laatste aanpassing ( zondag 08 december 2013 19:20 )