Je bent hier: Home Teams Under 20 Wedstrijdverslagen Jan Bralten Sport in Stijl

Jan Bralten Sport in Stijl

Al vele jaren is Jan Bralten als trouwe sponsor betrokken bij Red Giants Heren 1 en deze samenwerking is onlangs wederom voor drie seizoenen verlengd. Junior Bralten heeft naast zijn sponsoring van Heren 1 tevens aangeboden om een jeugdteam van Red Giants met teamkleding te ondersteunen. Hetgeen wij als vereniging dan ook zeer waarderen. De jeugdafdeling van Red Giants groeit flink en kan deze tenues dan ook goed gebruiken.

De huidige eigenaar, Junior Bralten, staat net als zijn vader voor sport in stijl. De sportkleding is functioneel, maar ook modieus. Prettig om in te sporten, maar ook trendy en bijdetijds. In de sportwinkel vindt je collecties van merken die functionaliteit en mode met elkaar verbinden. Het uitgangspunt is comfortabele kleding met een trendy uitstraling. En dat vind je in de winkel terug voor iedere sport.

Sinds kort heeft Jan Bralten de collectie uitgebreid met Basketball schoenen en kunnen de leden van Red Giants ook hiervoor bij hem terecht. Hetgeen wij dan ook graag onder onze leden stimuleren, zodat de verkoop succesvol verloopt en Bralten deze collectie met meer merken en modellen kan gaan uitbreiden.
Deze mooie winkel met een ruim aanbod voor vele sporten is dan ook zeker uw bezoek waard. U vindt Jan Bralten Sport in Stijl aan de Hoofdstraat 31 te Meppel en op internet via janbralten.nl.

Wij hopen dat we Jan Bralten nog vele jaren en generaties mogen koesteren als trouw sponsor en supporter van Red Giants.

Sponsorcommissie Red Giants

Laatste aanpassing ( zondag 05 januari 2014 20:31 )